Bonatti

logo

За нас

Компанијата Бонати го започна својот бизнис во 2003 година со првите колекции на долна облека. Од желбата на секоја жена да и обезбеди удобност во секојдневниот живот и да биде нејзина поддршка и достапен дел од гламурозниот стајлинг. Денес, Bonatti е препознатлив концепт наменет за модерни жени и мажи кои сами избираат квалитет, удобност и дизајн. Препознатлив по колекциите на долна облека, облека за спиење и летен асортиман за мажи и жени, брендот зема сериозен удел на домашниот пазар и се шири надвор од границите на земјата.

 

За брендот

Брендот Bonatti е создаден од љубов кон доброто и квалитетно парче облека кое е најблиску до секоја жена и маж, обезбедува удобност во секојдневниот живот и е достапен дел од гламурозниот стајлинг. Парче кое не придружува во сите ситуации и ги знае сите наши тајни. Бонати сака да ги мотивира жените, да бидат сигурни во себе, да се чувствуваат задоволно и да веруваат во нивниот избор. Да бидат задоволни со своето тело без разлика на изгледот, бидејќи секоја жена е единствена. Брендот е создаден со идеја за активирање на женската енергија. Тоа инспирира и мотивира.

За брендот
За брендот

АСОРТИМАН

ДОЛНА ОБЛЕКА

ДОЛНА ОБЛЕКА

Ексклузивна и модерна долна облека, со акцент на детали, со тантела и широка палета на бои, е внимателно дизајнирана за жена која сака да се чувствува привлечно и стилски.

ПРОГРАМ ЗА СПИЕЊЕ

ПРОГРАМ ЗА СПИЕЊЕ

Изработени од фини материјали, со акцент на удобноста. Без разлика дали се работи за мек памук, или стилски поелегантни парчиња од лесни материјали, со додаток на тантела, пижами, беби дол или ноќници се дизајнирани како парчиња за спиење, но и за секојдневно уживање во домашната атмосфера.

ПРОГРАМ ЗА ПЛАЖА

ПРОГРАМ ЗА ПЛАЖА

Костимите за капење Bonatti со години се препознатливи на домашните и на странските пазари. Од основни парчиња и бои, до модерни и иновативни дизајни и кроеви, тие се наменети за сите видови женски тела.

ПРОДАЖНИ МЕСТА

Во минатото само жените од Србија можеа да носат модели на Бонати. Денес, Bonatti е препознатлив во над 130 специјализирани продажни капацитети низ Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Словенија, Македонија, Хрватска, Унгарија, Бугарија, Италија, Грција, со тенденција за проширување.

ПРОДАЖНИ МЕСТА
ПРОДАЖНИ МЕСТА

kampanje