Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • БАЛКОНЕТ 125
Опис

BANDAU 125

БАЛКОНЕТ 125

749,00 ДЕН

1.499,00 ДЕН

-50%

Расположливи големини
M L
Расположливи бои
Материјал

100% ПОЛИЕСТЕР

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.