Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
Опис

Костим за капењесо широко врзување и мек топ горен дел. Сигурносно перниче кое по потреба може да се извади. Закопчување на грб. Висок околувратник и врзување околу вратот. Слип долен дел со класичен крој. Декоративни елегантни циркони.

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

  1.139,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

  639,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
Производот е додаден во корпа.