Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
Опис

Балконет костим за капењесо широко врзување. Тврди корпи благо поставени со жица. Врзување на грбот. Бразилијана долен дел. Атрактивен принт со златни елегантни детали.

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

  1.189,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

  769,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
Производот е додаден во корпа.