Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Г. ДЕЛ
Опис

Балконет костим за капењесо широко врзување. Корпи благо поставени со жица. Закопчување на грб, рамките се врзуваат околу вратот. Слип долен дел со класичен крој и врзување од страна.

 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Г. ДЕЛ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Г. ДЕЛ

  1.059,00 ДЕН

  639,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
 • КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Д. ДЕЛ
  КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Д. ДЕЛ

  749,00 ДЕН

  359,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
Производот е додаден во корпа.