Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Лиди
  • Лиди
Опис

Волнени, меки папучи од природно јагнешко крзно за деликатните женски стапала. Без оглед дали преферирате да ги носите со чорапи или на боса нога, папучите од јагнешка кожа се идеално решение. Во зима ги одржуваат вашите стапала прекрасно затоплени. Но дури и во лето може да бидат ваш верен придружник, бидејќе меките влакна на јагнешкото крзно овозможуваат циркулација на воздух со што вашите стапала ќе имаат оптимална температура. Папучите имаат ѓон од нелизгачка микро гума.

Liddy

1.799,00 ДЕН

Расположливи големини
37 38 39 40 41 42
Расположливи бои
Материјал

100% природно јагнешко крзно

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.