Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

 • С КОРПА 86G
Опис

Горниот дел е модел со длабоки С меки корпи без пенасто полнење, со зајакнат фишбајн за обликување на градите. Овозможува одлична потпора и удобно чувство. Прерамките се подесуваат и закопчувањето е на грбот. Долниот дел е класичен, удобен слип модел.

 • С КОРПА 86G
  С КОРПА 86G

  959,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
 • С КОРПА 86D
  С КОРПА 86D

  640,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
Препорачани артикли
Производот е додаден во корпа.