Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • С КОРПА 92D
Опис

KUPAĆI SA C KORPOM 92D

С КОРПА 92D

640,00 ДЕН

Расположливи големини
XL_85 XXL_90 L_80 M_75
Расположливи бои
Материјал

100% ПОЛИЕСТЕР

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.