Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • ЧАДОР НА СКЛОПУВАЊЕ
  • ЧАДОР НА СКЛОПУВАЊЕ
Опис

Практичен чадор со автоматско отворање и затворање, на копче и осум сегменти. Затворен може да се нлоси во ташна. Димензии на отворен чадор: Ø 96 cm x 58 cm. Димензии на затворен чадор: 29 cm

Чадор

ЧАДОР НА СКЛОПУВАЊЕ

797,00 ДЕН

Расположливи големини
Расположливи бои
Материјал

Состав: 100% полиамид

Количина
Препорачани артикли

Со користење на оваа страница, вие се согласувате дека користите колачиња. Прочитај повеќе

Прифати
Производот е додаден во корпа.