Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Andrea
  • Andrea
Опис

Нежните детски стапала заслужуваат обувки од природни и најквалитетни материјали. Папучите АНДРЕА се изработени од најквалитетно природно јагнешко крзно. Со нив детските стапала никогаш нема да бидат студени или запотени поради природните својства на јагнешката волна да ја оптимизира температурата и влажноста. Меките табаниците од јагнешка кожа ќе им обезбедат слобода и удобност во движењето дури и при првите нивни чекори.

Andrea

899,00 ДЕН

Расположливи големини
18/19 20/21 22/23
Расположливи бои
Материјал

100% природно јагнешко крзно

Количина
Одбери големина
Препорачани артикли
Производот е додаден во корпа.