Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

 • B КОРПА 76G
Опис

Горниот дел е push-up со корпи без полнење, со зајакнат фишбајн за обликување на градите. Женствено го истакнува и нагласува деколтето. Има широки прерамки кои се врзуваат околу врат, како и закопчување на грбот. Долниот дел е длабок слип модел со широк еластичен појас на преклоп кој се подесува.

 • B КОРПА 76G
  B КОРПА 76G

  959,00 ДЕН

  479,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
 • B КОРПА 76D
  B КОРПА 76D

  650,00 ДЕН

  325,00 ДЕН

  Количина
  - +
  Големина
Производот е додаден во корпа.