Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • D КОРПА 90AD
Опис

KUPAĆI SA D KORPOM 90AD

D КОРПА 90AD

640,00 ДЕН

Расположливи големини
S_70 XXL_90 L_80 M_75 XL_85
Расположливи бои
Материјал

100% ПОЛИЕСТЕР

Количина
Одбери големина
Препорачани артикли
Производот е додаден во корпа.