Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • D КОРПА 90D
Опис

KUPAĆI SA D KORPOM 90D

D КОРПА 90D

640,00 ДЕН

Расположливи големини
XL_85 XXL_90 S_70 L_80 M_75
Расположливи бои
Материјал

100% ПОЛИЕСТЕР

Количина
Одбери големина
Препорачани артикли
Производот е додаден во корпа.