Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Doria
Опис

Doria

199,00 ДЕН

Расположливи големини
2 3 4
Расположливи бои
Материјал

27% полиамид, 5% еластин, 68% полипропилен

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.