Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Estee
  • Estee
Опис

Estee

199,00 ДЕН

Расположливи големини
2 3 4
Расположливи бои
Материјал

72% полиамид, 8% еластин, 10% металик предиво, 10% полипропилен

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.