Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Total Slim
Опис

Total slim

339,00 ДЕН

Расположливи големини
Расположливи бои
Материјал

79% полиамид, 19% еластин, 2% памук

Количина
Производот е додаден во корпа.