Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • Weave
  • Weave
Опис

Weave

230,00 ДЕН

329,00 ДЕН

-30%

Расположливи големини
2 3 4
Расположливи бои
Материјал

79% полиамид, 19% еластин, 2% памук

Количина
Одбери големина
Производот е додаден во корпа.