Повикајте +389 (0)2 3 20 10 55

Список на желби

0

Корпа

0

Корпа

  • ZOELIS P-19 -z.kucne papuce
Опис

Удобни и меки домашни женски папучи, затворени и заоблени во предниот дел. Украсна машничка и ѓон од гумиран текстил

ZOELIS

739,00 ДЕН

Расположливи големини
38 36 41 39 37 40
Расположливи бои
Материјал

Количина
Одбери големина
Препорачани артикли
Производот е додаден во корпа.