За нас


Повеќе од деценија, Bonatti е препознатлив по употребата на најпријатни материјали, пристапни цени, модерни и квалитетни модели на долна облека, програм за спиење и за на плажа. Работењето го започнавме во Србија, а денес продавниците на Bonatti можете да ги посетите и во Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Македонија, Словенија, Швајцарија, Шведска, Бугарија, Унгарија, Италија и Грција. Веруваме дека тајната на добриот изглед помеѓу останатото е и во долната облека која ја носиме, поточно чувството кое ни го пружа и затоа посебно внимание посветуваме во изборот на природни материјали. Се трудиме секоја нова колекција да оди чекор подалеку во однос на претходната, така да станавме синоним за квалитет и удобност, а нашите купувачи постојано се навраќаат нестрпливо очекувајќи ги новите колекции кои изобилуваат со широк асортиман на модели, дезени и бои.

Сите Bonatti продавници се конципирани по високи стандарди на работење, со изразен визуелен идентитет и прилагодени се на современите навики на купувачите. Во нашите продавници ќе го пронајдете сето она што на модерните жени и мажи им е потребно да се чувствуваат удобно и тренди – долна облека, градници, маици, програм за спиење, костими за капење, пешкири и аксесоари кои ќе го комплетираат вашиот стил.


Bonatti на годишно ниво презентира неколку колекции кои ги следат светските модни трендови и стандарди и кои се прилагодени на барањето на домашниот пазар. Покрај актуелната колекција наменета за жените и мажите, во Bonatti продавниците постојано е присутна и Bonatti Basic колекцијата. Особено внимание посветуваме на маркетинг материјалот преку кој купувачите се запознаваат со нашиот асортиман. Bonatti каталозите, флаерите и брошурите секогаш се достапни во нашите продавници.

 
Бројните настани, ревии, хумани иницијативи, соработки со познати личности и присутност во многу медијски сфери, само се дел од активностите кои не истакнуваат како лидери на модната индустрија не само во Србија, туку и во регионот.

Со користење на оваа страница, вие прифаќате употреба на колачиња. Научи повеќе

Прифаќам