Bonatti

logo
item
слика

ГРАДНИК СО ФИШБАЈН

1,199.00 ДЕН

Боја:bez

75 C80 C85 C
minusplus

Опис

toggler

Градник со фишбајн и мазна, длабока Ц корпа која е појачана и е без пенесто полнење. Длабокиот спој меѓу корпите, како и нивниот овален облик овозможуваат одлична потпора, чувство на удобност и комфор. Карактеристичен материјал со фин одсјај кој остава отмен впечаток. Моделот има практични и широки прерамки, украсен детал и машничка меѓу корпите.

Шифра: ADELE-z.brus C korpa boja

Материјали

toggler

80% poliamid, 20% elastin

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи