Bonatti

logo
item
слика

ЕЛЕОНОРА ГРАДНИК БЕЗ ФИШБАЈН

799.00 ДЕН

Боја:siva

65 B70 B75 B80 B85 B
minusplus

Опис

toggler

Памучен градник без фишбајн со појачани триаголнести корпи, без полнење, овозможувајќи максимална удобност. Наменет е за секојдневно носење, одговара на активните и практични дами, може да биде одличен прв градник. Градник кој ке се прилагоди на вас и вашите потреби. Прерамките може да се вкрстат на грбот. Достапни големини од 65 B.

Шифра: ELEONORA-z.brus siva

Материјали

toggler

95% памук, 5% еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи