Bonatti

logo
item
слика

ЖЕНСКА НАМЕТКА SORELLA Ј-23

Ново
1,319.00 ДЕН2,199.00 ДЕН-41%

Боја:crna

SMLXL
minusplus

Опис

toggler
Отмена и елегантена наметка од материјал налик на сатен сошироки 3/4 ракави. Лесно паѓа, а струкот се нагласува со трака од истиот материјал.Оваа модерна наметка во допир со кожата овозможува пријатно и свиленкасто чувство, како и удобност и комфорт при носење.

Шифра: SORELLA J-23 01 -z.ogrtac 01 print horoskop

Материјали

toggler
95% Полиестер 5% ЕластинСобирање: ширина 2% должина 2%

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи