Bonatti

logo
item
слика

ЖЕНСКА НОЌНИЦА CARRY Ј21

1,329.30 ДЕН1,899.00 ДЕН-30%

Боја:plava

SMLXL
minusplus

Опис

toggler
Пријатна женска ноќница изработена од вискоза во темно сина боја. Горниот дел е украсен со тул. Погодна за спиење и за одмор.

Шифра: CARRY J-21 -z.spavacica teget

Материјали

toggler
95% Вискоза 5% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи