Bonatti

logo
item
слика

ЖЕНСКИ ГРАДНИК ВО Ц КОРПА LENKA J21

Outlet
499.50 ДЕН999.00 ДЕН-50%

Боја:crvena

70 C75 C80 C
minusplus

Опис

toggler
Градник во Ц корпа, без полнења и жици. Изработен од мек материјал, со додаток чипка. Со широки прерамки овозможува потпора и пријатно чувство при носењето без стегање.

Шифра: LENKA J-21 -z.brus C korpa 03 braon/cvetni print

Материјали

toggler
92% Полиестер 8% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи