Bonatti

logo
item
слика

ЖЕНСКИ СЛИП ГАЌИЧКИ JOVITA J21

Outlet
279.50 ДЕН559.00 ДЕН-50%

Боја:crvena

SMLXL
minusplus

Опис

toggler
Женски слип длабоки гаќички, со чипка од страна. Од нежен и мек материја, поставени со памук за секојдневно носење.

Шифра: JOVITA J-21 -z.slip gace 03 braon/cvetni print

Материјали

toggler
92% Полиестер 8% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи