Bonatti

logo
item
слика

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ - ГОРЕН ДЕЛ 1-24/107

Ново
979.30 ДЕН1,399.00 ДЕН-30%

Боја:Зелена

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ - ГОРЕН ДЕЛ 1-24/107
SMLXL
minusplus

Често купени заедно

SMLXL
minusplus

Опис

toggler

Горен дел тврда корпа

Шифра: КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ - ГОРЕН ДЕЛ 1-24/107

Материјали

toggler

80% Полиамид 20% Еластин Собирање: ширина 0% должина0%

Декларација

toggler

Увозник: ЛЕОМАР ГРОУП Д.О.О Земја на потекло: Н.Р.К Земја на увоз: Србија

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи