Bonatti

logo
item
слика

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ - ДОЛЕН ДЕЛ 1-24/243

Ново
699.30 ДЕН999.00 ДЕН-30%

Боја:

SMLXLXXL
minusplus

Материјали

toggler

82% Полиамид 18% Еластин Собирање: ширина 0% должина0%

Декларација

toggler

Увозник: ЛЕОМАР ГРОУП Д.О.О Земја на потекло: Н.Р.К Земја на увоз: Србија

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи