Bonatti

logo
item
слика

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Д. ДЕЛ 19/118

Outlet
290.00 ДЕН639.00 ДЕН-55%

Боја:boja

SML
minusplus

Опис

toggler
Костим за капење со широко врзување и мек топ горен дел. Сигурносно перниче кое по потреба може да се извади. Закопчување на грб. Висок околувратник и врзување околу вратот. Слип долен дел со класичен крој. Декоративни елегантни циркони.

Шифра: КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ Д. ДЕЛ 19/118.DEO sivo/svetlo sive prugice

Материјали

toggler
80% Poliamid 20% Elastin

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи