Bonatti

logo
item
слика

ALPINA P-24 - женски слип гаќи

Ново
569.00 ДЕН

Боја:bež

SMLXL
minusplus

Опис

toggler

Женствени и елегантни слип гачиќки, изработени од лесна и пријатна чипка. Тенки рабови, без оцртување под облеката. Моделот во кој ќе се чувствувате пријатно, а ќе изгледате атрактивно.

Шифра: ALPINA P-24 01 -z.slip gace 01 bez

Материјали

toggler

86% Полиамид 14% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи