Bonatti

logo
item
слика

Apolina - Женска маица на прерамки

699.00 ДЕН

Боја:bez

SML
minusplus

Опис

toggler

Женствена и удобна маица со тенки прерамки на подесување, прилепена е за кожата, поради својот еластичен состав и овозможува удобно чувство. Модерната технологија на обработување на материјалот, допринесува за нејзината удобност. Украсена е со романтичен пораб, од фина чипка која го истакнува телото.

Шифра: Apolina - Женска маица на прерамки sivo_kajsija bez

Материјали

toggler

92% poliamid, 8% elastin

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи