Bonatti

logo
item
слика

BELINDA - женски слип гаќи

369.00 ДЕН

Боја:bela

SMLXL
minusplus

Опис

toggler
Практични класични слип гаќи, со длабок крој, со малку поширок еластичен појас. Изработени од најфиниот памук, овозможуваат максимална удобност и пријатно чувство, па пријатни се за секојдневно носење.

Шифра: BELINDA-z.slip бела

Материјали

toggler
95% pamuk, 5% elastin

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи