Bonatti

logo
item
слика

ELEONORA P-23 - градник без жици

663.00 ДЕН829.00 ДЕН-20%

Боја:plava

65 B70 B75 B85 B
minusplus

Опис

toggler
Памучен градник без фишбајн со појачани триаголнести корпи, дава максимална удобност и комфор. Прерамките по потреба можат да се вкрстат на грбот. Идеален градник за секојдневно носење, достапен во величини од 65 до 85Б

Шифра: ELEONORA P-23 06 -z.brus B korpa 06 m.plava

Материјали

toggler
95% Памук 5% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи