Bonatti

logo
item
слика

GUSTI - крзнени папучи

1,889.00 ДЕН

Боја:

394041424344454647
minusplus

Опис

toggler
Папучи од природно јагнешко крзно со ѓон од нелизгачка микро гума. Природните карактеристики на мекото јагнешко крзно ќе ви овозможат удобност и комфор во текот на сите годишни сезони. Вашите стапала ќе бидат идеално затоплени во текот на зимата, и оптимално темперирани во останатиот дел од годината. Достапноста на дури и најголемите величини ги прави идеални за припадниците на машкиот пол.

Шифра: GUSTI - крзнени папучи

Материјали

toggler
Горниште: 100% природно јагнешко крзно Ѓон: Микрогума EVA

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи