Bonatti

logo
item
слика

Kostelo - машка атлет маица

449.00 ДЕН

Боја:

MXLXXL
minusplus

Опис

toggler

Многу удобна и практична машка маица, изработена од 100% најфин памук за максимално пријатно чувство. Карактеристичен кружен отвор и крој кој ја прати линијата на телото. Соодветна е за секојдневно носење под облеката.

Шифра: KOSTELO-m.atlet majica siva

Материјали

toggler

Sastav: 100% pamuk

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи