Bonatti

logo
item
слика

MARIKA J-23 - женски папучи

Ново
1,289.00 ДЕН

Боја:bela

36/3738/3940/41
minusplus

Опис

toggler
Меки папучи со мотив на зајачки уши на предниотдел. Топли и удобни, идеални за секојдневно носење. Имаат гумен ѓон.

Шифра: MARIKA J-23 01 -z.kucne papuce 01 sampanj/roze

Материјали

toggler
горен дел 100% Полиестер, ѓон TPR -Термопластична гума

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи