Bonatti

logo
item
слика

MONALISA - женски слип гаќички

399.00 ДЕН

Боја:crna

SMLXL
minusplus

Опис

toggler

Модерни и многу удобни слип гаќи, со класичен крој, со ласерски сечени рабови. Практични се и овозможуваат носење без оцртување, дури и при најтесната облека. Памучната постава на долниот дел овозможува пријатно и удобно чувство, погодни заносење во посебни прилики и за секој ден.

Шифра: MONALISA -z.slip boja

Материјали

toggler

85% poliamid, 10% elastin, 5% pamuk

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи