Bonatti

logo
item
слика

ROCHELLA J-23 - женски бразилијана гаќички

Ново
659.00 ДЕН

Боја:crvena

SMLXL
minusplus

Опис

toggler
Женствени и елегантни бразилијана гаќички од лесен и пријатен материјал во комбинација со раскошна чипка. На задниот дел има интересен детал од вкрстени ленти.

Шифра: ROCHELLA J-23 01 -z.brazilijana gace 01 vino

Материјали

toggler
90% Полиамид 10% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи