Bonatti

logo
item
слика

TAMMY P-23 - градник без жици

Ново
879.00 ДЕН1,099.00 ДЕН-21%

Боја:02 roze

70 B75 B80 B85 B
minusplus

Опис

toggler

Женствен градник од заводлива чипка, во Б корпа, без жици и дополнително полнење. Елегантен, удобен и нежен, а чипката му дава дополнителна заводливост.

Шифра: TAMMY P-23 02 -z.brus B korpa 02 roze

Материјали

toggler

92% Полиамид 8% Еластин

Замена и враќање

toggler

Процедура за замена на производ

Oткако ќе го добиете производот и ќе воочите дека истиот не одговара и сакате да го замените за друга величина или модел, испраќате мејл на webshop@bonatti.mk. Во мејлот наведете го бројот на нарачка или ваше име и презиме името, големината и бојата на артиклот кој го враќате и напишете ги истите карактеристики за производот кој сакате да биде замена.

Трошок за достава

Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил погрешен или неисправен производ поради наша грешка.

Производот кој треба да го вратите, го враќате по курирот, штом ја добиете новата пратка.

Услови за замена

Производот кој се заменува мора да биде чист, неносен со закачена етикета и софискална сметка. Доколку купувањето е направено преку Интернет продавницата и замената може да ја извршите исклучиво преку Интернет продавницата во рок од 15 дена од приемот на производот.

препорачани производи