Како да порачам онлајн на bonatti.mk?

Блог | 15.04.2020.

Како да порачам на онлајн продавницата на Bonatti.mk?

Чекор 1: Додавам производи во кошничка. Притискам на корпата и бирам “ПОРАЧАЈ”.

Чекор 2: Се пријавувам (постоечки корисник) или се регистрирам (нов корисник).

Чекор 3: Внесувам податоци за испорака и бирам начин на плаќање.

Чекор 4: Потврдувам порачка.

 

Доколку имате било какви проблеми при порачување пишете ни на webshop@bonatti.mk или на некоја од социјалните мрежи - на Facebook (Bonatti Macedonia) или Instagram (bonatti_macedonia).


Со користење на оваа страница, вие прифаќате употреба на колачиња. Научи повеќе

Прифаќам