Bonatti

logo
14Apr

Сподели::

Како да порачам онлајн на bonatti.mk?

Како да порачам на онлајн продавницата на Bonatti.mk?

Чекор 1: Бирам производи.

Чекор 2: Избраниот производ го додавам во кошничка со притискање на саканата величина (пр. 75 В) и кликање на "ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА".

Чекор 3: Бирам начин на плаќање.

Чекор 4: Внесувам податоци за испорака.

Чекор 5: Потврдувам порачка.

Трошокот на достава е фиксен за сите градови и изнесува 160 ден за сите нарачки.

Доколку имате било какви проблеми при порачување пишете ни на webshop@bonatti.mk или на некоја од социјалните мрежи - на Facebook (Bonatti Macedonia) или Instagram (bonatti_macedonia).

Сподели::

Останато од блогот