ДОСТАВА НА НАРАЧКИ

Ценовник на достава

За сите нарачки со износ над 1.500 ден следи БЕСПЛАТНА ДОСТАВА. За нарачките до 1.500 ден се наплаќа фиксен надоместок од 100 ден за сите градови на територија на Република Македонија.

Карго служба

Кога пратката ќе биде готова и предадена на карго службата, ќе добиете известување на Вашата е-мејл адреса оставена за контакт. Рокот за достава е 2-3 работни дена, но може да биде продолжен во зависност од карго службата.

Доставата се врши преку Карго експрес и статусот на Вашата порачка може да го проверите во контакт центарот на +389 70 307 883.

Неуспешна достава

Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата или да Ве добие телефонски, тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.
 

Со користење на оваа страница, вие прифаќате употреба на колачиња. Научи повеќе

Прифаќам