ПРАВО НА ОТКАЖУВАЊЕ

Потрошувачот има право да се откаже од договорот за купување на производот, кој го купил преку нашиот сајт. Рокот за откажување е 15 дена од денот кога е испратена пратката.

Доколку сакате да се откажете од договорот за купување на производот тоа можете да го направите со испраќање на образец за откажување од договорот електронски на мејл webshop@bonatti.mk или преку пошта на адреса со предходна најава на телефон.

Во случаj на откажување на договорoтот Вие ги сносите трошоците за враќање на производите и должни сте во рок од 15 дена од откажување на производите да ги доставите на наша адреса. Леомар гроуп доо е должен да изврши враќање на средствата кои се примени за производите во рок од 15 дена од денот кога е примен образецот за откажување на договорот.

Леомар гроуп доо може да го одложи враќањето на средствата додека не ги добие производите кои се враќаат, или додека не доставите доказ дека истите се пратени. Враќањето на средствата го вршиме исклучиво на тековна сметка. Образецот за откажување од договорот можете да го преземете ОВДЕ

Со користење на оваа страница, вие прифаќате употреба на колачиња. Научи повеќе

Прифаќам